مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام. از کسی چک دارم میخوام توقیف اموال بگیرم ماشین شرایطی از نمایندگی گرفته بنام خودش بعد قولنامه ای فروخته اگه توقیف کنم کسی که ماشین رو با قولنامه خریداری کرده میتونه آزاد کنه؟ یا در رهن شرکت هست میتونه کاری کنه؟ چه کاری باید کنم تا به مبلغ پولم برسم. ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام اگر تعویض پلاک نشده مشخص است که معامله سوری میباشد و شما میتوانید از شرکت موافقت در مزایده را اخذ نمایید که بعد از فروش ماشین ابتدا مبلغ اقساط شرکت پرداخت سپس الباقی به نفع شما ضبط خواهد شد

پرسشگر :

خیلی ممنونم از پاسخگوئی و راهنماییتون

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماهم میتوانید توقیف کنیدولی افرادی که زودترتوقیف کردندمقدم اند