مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، من بدلیل مشکلات زیادی خواستار طلاق از خانمم هستم در زمان عقد مهریه را 360 سکه و حق طلاق را به وی دادم و پدر خانمم هم از من یک وکالت نامه گرفت که هر زمان خواست میتواند طلاق دخترش را بگیرد پدر بعد شناخت خانواده خانمم با این ازدواج مخالفت کرد و لی پدر خانمم مخفیانه و بدون حضور فامیلی از من برایمان عروسی گرفت پدرم توانایی پرداخت این مهریه را دارد خود من هم یک خانه و مقداری پول دارم حالا من را تهدید میکنند که باید کل مهر را بدهی و ..... در صورتی که دلیل اصلی این مشکلات خانواده خانمم هست و او نیز بخاطر تاثیر آنها به درخواست این جدایی را دارد چه کار باید کرد؟

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
باید وکالتنامه مشاهده شود تا امکان اظهار نظر فراهم باشد

پرسشگر :

سلام از این که وقت گذاشتید و پیام من رو خوندید سپاسگزارم، من از همون روز که وکالت نامه رو دادم تا حالا حتی یک بار هم نه اون رو خوندم نه دیدم دست پدر خانمم هست و مسئول دفترخانه ای هم که وکالت رو گرفت از آشنایان ایشان حقیقت من واقعا خانمم رو دوست داشتم و دارم اصلا فکر نمیکردم اینا اینطور فرهنگی داشته باشن که بخوام دنبال کپی وکالت و این موضوعات باشم پدرش گفت این وکالت رو برای این میگیرم اگه یه روز بابات اومد برداشت بردت من نخوام دنبالش بدوم منم بخاطر اینکه خیال خانمم راحت باشه اینکار رو نجام دادم اما واقعا ............. نمیدونم اسم اینکار چیه من دنبال یه زندگی بودم
آقای بهادری من بدلیل مشغله کاری در حال حاضر امکان حضور خدمت محترم شما را ندارم اما مشتاق دیدار شما هستم باز هم ازتون سپاسگزارم

میلاد منتظری

میلاد منتظری :

استان :

پرداخت مهریه بر عهده ی زوج است مگر آنکه شخص ثالثی(پدر)تعهد پرداخت آنرا کرده باشد. بنابراین مهریه از اموال پدر شما قابل وصول نیست. در خصوص شما نیز با توجه به ماده ی 24 قانون نحوه ی اجرای محکومیت های مالی، منزل در صورتی که عرفا در شان شما باشد قابل توقیف نیست و در صورت مطالبه میتوانید با طرح دعوای اعسار تقاضای تقسیط مهریه را بنمایید.
در خصوص وکالت نیز عموما دو حالت متصور است، به شرط بذل مهریه یا بدون آن. که اظهار نظر در این خصوص مستلزم مطالعه ی وکالتنامه است