مشاوره حقوقی رایگان - عدم تغییر

سلام خسته نباشید
بنده پرونده کیفری در سامانه ثنا دارم در دادسرا قرار نهایی صادر شد ولی شاکی اعتراض کرد و پرونده به دادگاه فرستاده شد در سامانه ثنا که نگاه میکنم این طور نوشته شده.
آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 26/07/1397 ساعت 10:26 می باشد.
1-پرونده کلاسه .......... ردیف فرعی 4 با علت طرح رسيدگي به اعتراض به دستورات و قرارهای قابل اعتراض دادسرا / دادگاه نسبت به اتهامات .......... در مجتمع دادگاههای تجديدنظر استان .... به تاریخ 05/06/1397 ثبت گردید و با شماره بایگانی .... به شعبه 2 دادگاه كيفری يك استان (دوم كيفري استان سابق) ارجاع شد.
2-در تاریخ 06/06/1397 وقت نظارت دفتر برای تاریخ 29/07/1397 تعیین گردید.
3-نسبت به اتهام ............ مورخ 12/07/1397 كسر از آمار
چند روز بعد از کسر آمار من دیدم که تاریخ آخرین تغییر ثبت شده تغییر کرد و شد 7/26ولی تو روند کار پرونده تغییری ثبت نشد علت چیه؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تغییرات مربوط به تحقیق ومطالعه پرونده است،که نام آن نظارت میباشد.