مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به رای اعسار

با سلام و تشکر فراوان از زحمات وکلای عزیز در این سایت بنده گواهی عدم امکان سازش گرفتم مهریه 500 سکه بود دادخواست اعسار دادم بخاطر بالا رفتن اجاره ها و پول پیش خانه مجبور شدم با دو پسر 9 و 13 ساله و و همسر جدیدم از تهران به اصفهان نقل مکان کنیم. دادگاه با حضور شاهدان من برگزار شد رای 5 روز پیش اومد اعسارم پذیرفته شد 10 سکه پیش و 4 ماه یک سکه مشکلم پول پیش زیاده با این گرانی سکه من اگه این پول پیش رو داشتم چرا اصفهان رفتم؟؟!! سوالم اینه چطور باید اعتراض کنم به رای که استناد کنم به دلیل نقل مکانم تا پول پیش کم بشه و نحوه ارایه اعتراض چطوریه؟ باید از دفاتر قضایی بنویسم اعتراضو یا مجبورم دوباره برم تهران و شخصا اعتراضو بدم دادگاه؟ و آیا به همون شعبه صدور رای باید بدم؟ خودم بنویسم یا وکیل؟ من خبرنگارم حقوقم 2 تومانه چطور اجاره بدم خرج 3 نفر و این پول پیش زیادو؟ خواهش میکنم چون زمانم کمه برای اعتراض راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر به رای اعسار اعتراض دارید میتوانید اعتراض وتجدیدنظرخواهی کنید شماباید دادخواست تجدیدنظرخواهی راازطریق دفاترخدمات قضایی به دادگاه ارسال کنید شمانیزمیتوانید ازشهرستانها به مراکز استانها نیز دادخواست راثبت کرده وارسال کنیدالبته این موضوع ارسال از شهرستان به مرکز استان دیگررا ازیکی ازدفاترخدمات قضایی محل سکونت خودنیز سوال کنید وهمچنین میتوانید به یکی ازدفاترخدمات قضایی تهران جهت ثبت دادخواست تجدیدنظرخواهی مراجعه کنید