مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات زناشویی

باسلام
بنده مرد هستم و 32 سالمه، دو سال هست که ازدواج کردم و هنوز بچه دار نشدم، همسرم و زندگیم رو عاشقانه دوست دارم و نمیخوام مشکلی در زندگیم ایجاد بشه.
اما در این مدت دو سال بارها و بارها سر بحث های خاله زنکی در مورد خانواده هامون با هم دعوای شدید کردیم و این ماجرا تا امروز ادامه داره و کم نشده.
یک بار همسرم از روی عصبانیت با تیغ صورت تراشی روی ساعدش خط انداخت و خون اومد و گفت میخوام خودمو بکشم. چند بار بعد از اون ماجرا هم توی بحث ها و عصبانیت به من گفته که خودمو میکشم. آخرین بار یک هفته پیش بود که رفت توی حموم در رو قفل کرد من شک کردم هرچی اصرار کردم در رو باز نکرد هل دادم دستگیره شکست رفتم داخل دیدم یه آهنگ حسی گذاشته و تیغ دستشه که مانع شدم و آرومش کردم.
ما در موقع آرامش شاید یکی از بهترین و شادترین زوج ها هستیم و به همه چیز امیدوار میشیم و زندگیمونو میکنیم اما این بحث ها که منشا آنها اختلاف نظر هست ادامه داره و من میترسم از اینکه زنم در نبود من بلایی سر خودش بیاره. جالب اینجاست که بحث های ما همش به دلیل اختلاف در تیپ شخصیتیمون هست وگرنه هر دو مون متعهد به خانواده هستیم و هیچ انحرافی نداریم خداروشکر.
سوال من این هست که:
اگر زن بنده به دلیل عصبانیت بعد از دعوا خدایی نکرده بلایی سر خودش بیاره، توی خونه من. قانون در مورد من چه قضاوتی می کنه؟؟؟ آیا من متهم میشم ؟؟؟

پاسخ ها :

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام دوست عزیز بنظزم همسرتون نیاز به کلاسهای مشاوره شناسی دارد وازلحاظ قانونی خودزنی از پزشک قانونی قابل اثبات هست.ولی سعی کنید به خانمتون کمک کنید تا از این کار دوری کند وبا ارایه این مشکل به متخصین علم روانشاسی حل کنید و زندگی باطول عمر فرواوان وزندگی خوب وخوش را برایتان آرزو میکنم.

علی اصغر افخمی

جناب آقای علی اصغر افخمی :

با سلام
در قوانین ما چیزی به نام ترغیب به خودکشی و یا غیره وجود ندارد مگر در جرایم رایانه ای و با توجه به اینکه همسر شما خود به خود اسیب واردنمیوده و یا شاید در اینده این کار را انجام دهد شما هیچ مسئولیت کیفری در این خصوص نخواهید داشت ولی مطمیننا مسئولیت وجدانی و شخصی خواهید داشت

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

باعرض سلام وادب، بنطر میرسه شما دوست فهمیده وتحصیل کرده هستی ومیتونید درمورد این مشکل به روان شناس مراجعه کنید. ودرمورد اینکه اگه خانمتون خدانکرده آسیبی به خودش برسونه. پزشکی قانونی تشخیص خودزنی میده. و شما مقصر نیستید. واگه سوال هم داشتید در خدمتم وامیدوارم زندگیتون به خوب وخوشی بگذره واتفاقی پیش نیاد.