مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام پدر من یه مقدار زمین کشاورزی به یک خانم فروخته و در قولنامه ذکر کرده که بیاید با همکاری همدیگر حفر چاه کنیم و پدرم رفته و خانم گفتن برای من صرف نیست هزینه کنم برای چاه و مورد دیگری که ذکر شده اگر آب زیاد داشتم به زمین شما هم آب میدهم در غیر اینصورت نه آب دارم و نه شراکتی نسبت به چاه دارید. الان خانم رفته امور آب های زیر زمینی شکایت کرده و رای صادر کرده که اسمش اضافه بشود در پروانه و شریک آب شود و ما اعتراض گذاشتیم رفته دیوان خواستم بدونم چطوری میتونیم این خانم را محکوم کنیم؟

پاسخ ها :

مهرداد  قدمي بردجي

مهرداد قدمي بردجي :

استان :

با سلام. با توجه به اینکه ایشان الان مالک بخشی از زمین ها هستند و چون نمیتواند در جای دیگری چاه حفر نماید بنابراین این رای صادر شده و تنها راه خلاصی فسخ یا خریدن مجدد زمین فروخته شده است