مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

لطفا مجازات جعل چک را بیان کنید سلام یک فقره چک تاریخ 28-1-97 برگشت خورده اما صاحب چک اظهار کرده تاریخ چک 28-6-97 می باشد و کارمند بانک سوابق برگشتی از سیستم بانک پاک شده و چک تارخ 28-6-97 پاس شده و صاحب چک اظهار کرده تاریخ چک 97-6-28 میباشد و کارشناس به دستکاری شدن چک و تاریخ چک از 6به 1 رای داده است و در این تاریخ هیچ ضرر زیانی به ایشان وارد نشده است لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

سلام،در ماده ی 523 قانون مجازات اسلامی ، مصادیق جرم جعل مشخص شده است که از جمله ؛ ساختن سند و جعل امضا یا مهر دیگری و خراشیدن و تراشیدن ، یا تغییر در تاریخ سند جرم محسوب شده است ، در این ماده مرتکب جعل چک ، علاوه بر اینکه باید خسارتی را که از راه جعل چک به کسی وارد کرده جبران کند ، طبق قانون به شش ماه تا دو سال حبس و سه تا دوازده ملیون ریال جزای نقدی محکوم می گردد.