مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت

سلام
پنج سال است ازدواج کردم و فقط یکسال با همسرم بوده و بقیه سالها جدا از همیم چندین بار تمکین زدم و منصرف شدم حکم ازدواج مجدد گرفت و ازدواج کرده
مهریه و نفقه خود را اجرا گذاشتم و بعد حدود ده ماه منزل تهیه کرد و نرفتم و عدم تمکین شد. حال دانشجوی شهر دیگری هستم و هر ترم داره برای حراست دانشگاه نامه و برگه های دادگاه رو میفرستن که برام مشکل بوجود بیاره و جلو درس خوندنمو بگیره و به حراست گفته که میخوام بیام اونجا و هدفش فقط بردن آبرو منه با این وجود میتونم ازش شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به محض ورودبه دانشگاه به حراست وپلیس 110اطلاع دهیدوموضوع ایجادمزاحمت راقیدنمایند،پس ازآن شکایت کیفری نمایید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
روابط زن وشوهر مزاحمت محسوب نمیشودلکن اگر رفتارایشان درحضوردیگران تهمت وافترا وتوهین باشد می توانید ازایشان بامعرفی شهود شکایت کنید