مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

با سلام.
بنده در سال 93 زمینی در شمال جهت احداث پرورش ماهی خریداری کردم و یک قولنامه تنظیم شد که داخل آن نوشته شده که خریدار تماما و نقدا پول زمین را به فروشنده داده و فروشنده هیچ ادعایی و دخل و تصرفی در قبال زمین ندارد. که این مورد به امضای شورای روستا رسیده است و در انتهای قولنامه یک بندی نوشته شده به این معنی صیغه شرعی تعهد بیع و اسقاط خیارات و غبونات غبونات خیار غبن ولو هرچند فاحش باشد از طرفین بعمل آمده است.
و از طرفی در برگه ای جداگانه یک اقرار نامه ای بین خریدار و فروشنده تنظیم شده است که این زمین به شرطی پول آن پرداخت میشود که خریدار بتواند مجوز احداث پرورش ماهی را در این زمین بگیرد وبعد پول زمین را به فروشنده پرداخت کند و پس از 8 ماه مجوز را گرفته ام و پول زمین را نتوانستم به فروشنده پرداخت کنم. و حال از آن زمان 4 سال میگذرد و در طی این چهار سال هروقت به فروشنده گفتم بیا پول زمینو بگیر به من گفت من دیگر به شما زمین نمیفروشم اگر هم بفروشم به قیمت روز معامله میکنم الان چهار سال هست بلا تکلیف مانده ام و فروشنده درب ورودی زمین رو سیم خاردار کشیده و مانع از ورود من به زمین میشود حال از شما وکیل محترم میخوام وضعیت من را برایم شرح دهید. باید به روز پول زمین را به فروشنده بدهم یا به قیمت همان مبلغی که در قولنامه رسمی ذکر شده که در آن نوشته شده پول زمین را نقدا فروشنده دریافت کرده. لطفا راهنمایی کنید باتشکر.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرنقدادریافت کرده پس شرط معناندارد،درهرصورت بایدقراردادمطالعه شود،کجای شمال؟تماس بگیرید