مشاوره حقوقی رایگان - دعوی

با سلام تقریبا 5 سال پیش به یه آقایی که کابینت ساز بود گفتیم بیاد برای آشپزخونه مون کابینت بسازه ولی خیلی کابینت بدی برامون ساخت اصلا اون چیزی که ما می خواستیم نبود و اونموقع قرار بود قسطی پول کابینت رو بدیم ولی این آقا نیومد کابینت رو درست کنه حتی نمای آشپزخونه که برای ما می خواست بزنه فقط یه چوب ساده چسبونده به سقف که هیچ پیچ و چسبی نداره اگه یه تکون بخوره میوفته تو این چند سال هرچی پدرم بهش گفت بیاد درستشون کنه نیومد برای در کمد دیواری هامون یه چوب زده که تاب داره بعد ایشون میگه خونتون نم داره چوب خم شده وخییییلییی دیگه مشکل داره ما اون زمان 2 میلیون تومن هم پیش دادیم به این آقا حتی پرچ هایی که برای کابینت نیاز بود رو پدرم رو فرستاد خرید بعد این آقا گرونترین نرخ کابینت رو برای ما حساب کرده حالا رفته از دست ما شاکی شده من خیلی فوری نیاز دارم که کمکم بشه ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدتقاضای کارشناس ازبابت ادعایی که میکنیدداشته باشید.

پرسشگر :

سلام، خسته نباشید، ایشون در دادگاه گفتن که کارشناس از طرف خودشون دارن میشه یه همچین چیزی؟؟؟؟؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما بای از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید و کارشناس میزان خسارت را بزند واز ایشان مطالبه صورت گیرد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکارم خانم عزتی پاسخ کافی تقدیم کردند.یاالله

كوثر  پورصادق

سرکار خانم كوثر پورصادق :

با سلام. بهتره ابتدا شما تقاضای تامین دلیل کنید تا کارشناسی ک از طریق شورای حل اختلاف انتخاب میشود با بازدید از کابینت ها و کمدها میزان خسارت وارده بر شما را برآورد کند سپس بر اساس نظریه کارشناس تامین دلیل دو راه دارید:
1_اقدام ب طرح دعوای مستقل مبنی بر مطالبه خسارت از کابینت ساز کنید یا اینکه2_ اگر هنوز جلسه اول دادگاه تشکیل نشده دادخواست تقابل مطرح کنید تا ب پرونده شما و آن شخص همزمان رسیدگی شود.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

سلام .طبق ماده1130قانون مدنی و بند 2و5شروط موجود در سند ازدواج می توانید دادخواست مطرح کنید .طرح شکایت رابطه نامشروع و درخواست پرینت موضوع جداگانه ای است.

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما بايد از طريق شوراي حل اختلاف تقاضاي تامين دليل مبني بر براورد تعيين قيمّت كابينتها با اين كيفيت را بديد سپس كارشناس دادگستري با بررسي قيمّت دقيق رو تعيين ميكند و نظريه كارشناس رو در جلسه دادگاه آرائه دهيد ...
باتشكر