مشاوره حقوقی رایگان - آیا مستمری از کارافتادگی شامل من میشود

باسلام. بنده کارمند اتاق عمل بیمارستان هستم. خانه خودم داخل شهر نزدیکه بیمارستانه. ولی روز عید قربان برای دیدن خانوادم به روستا رفتم. بعدازظهر همان روز شیفت بودم و به قصد پوشش دادن شیفت به سمت بیمارستان راه افتادم و در راه تصادف کردم و درصدی از بیناییم رو از دست دادم آیا این حادثه ناشی از کار هست یا نه؟ زمان حرکتم هم متعارف هست فقط میخوام بدونم مسیرم متعارف هست یا نه در پرونده بیمارستان هم غیر بومی شهر محل کارم هستم حتی استخدامی اون بیمارستان شامل من نشد چون بومی شهر نبودم. لطفا راهنمایم کنین.