مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان نشینی

باسلام و خسته نباشید. بنده ساکن یک آپارتمان 12واحدی هستم. این ساختمان فاقد مدیر می باشد لیکن 3 نفر از ساکنین داوطلبانه به صورت ماهانه از همسایه ها مبالغی رو جهت انجام امورات ساختمان جمع آوری کرده و هزینه می نمایند. آیا درصورت رخ دادن اتفاقی در ساختمان بویژه آسانسور ساختمان و شکایت ساکنین، این افراد می بایستی در مراجع قضایی پاسخگو باشند؟ یا اینکه چون بدون امضای صورتجلسه و داوطلبانه اقدام به انجام امورات ساختمان می نمایند مسئولیتی در این خصوص متوجه این افراد نمی باشد؟

پاسخ ها :

عبدالرضا جان بزرگی

عبدالرضا جان بزرگی :

استان :

خير به دلليل اينكه داوطلبانه پذيرفتن ، قراردادي هم وجود ندارد .