مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید.بنده 1.5 دانگ از شش دانگ ملک مشاع از ورثه را خریداری نمودم

سلام خسته نباشید. بنده 1.5 دانگ از شش دانگ ملک مشاع از ورثه را خریداری نمودم از اقای الف ولی سند کل شش دانگ به نام پسر عموی ایشان است ولی به خاطر مشکلاتی که با هم دارند مغازه را به ما تحویل ندادند اقای الف جزو ورثه میباشند که شش نفر هستند و پسر عموی ایشان هم شش نفر هستند ولی اقای الف سهم 2 برادر و خواهر خود را از وراث خریداری نمودند و به بنده تحویل دادند ولی از تحویل مغازه 2 سال میگذرد چه راهکاری دارید با تشکر

پاسخ ها :

حمید رضا هادی پور امیر حاجلو

جناب آقای حمید رضا هادی پور امیر حاجلو :

سلام. طرح دادخواست اثبات مالکیت و الزام ب تحویل ملک و الزام به تنظیم سند رسمی علیه کلیه شرکای مشاعی و فروشنده و شخصی ک پلاک ثبتی بنام ایشان می باشد الزامی است