مشاوره حقوقی رایگان - معامله خرید و فروش خودرو

باسلام. حدود 5ماه قبل خودرویی فروختم و بجایش از طرف مقابل خودرویی دیگر خریدم.
خودروی بنده پژو 405 به مدل 1387با یک کاپوت رنگ.
و خودرو متقابل پژو پارس مدل 1383بی رنگ که بنده مبلغ 2/500هزارتومان به عنوان سرانه پژو به پژو پارس پرداختم. طرف بعد از ده روز آمد و درخواست فسخ معامله را کرد. و بنده گفتم ما مبایعه نامه هایمان جدا جداست شما به هر دلیل از خودرویی که خریداری کردی اگر راضی نیستید بنده به رسم انسانیت پول شمارو میدم، ولی طرف متقابل قبول نکرد و گفت که تحت هر شرایطی خودروی خودش را میخواهد. و رفت شکایت کرد و وکیل هم گرفته و درضمن هنوز سند پژویی که من فروختم دست خودمه و سند پارسی که خریدم هم دست طرف متقابل آیا بنظر شما تحت هر شرایطی هرکدام از معامله ها فسخ شود باعث فسخ معامله دیگر هم میشود با وجود اینکه ما مبایعه نامه ها را خرید و فروش زدیم نه معاوضه؟

پاسخ ها :

سیدپیمان شمس

جناب آقای سیدپیمان شمس :

علی الاصول نباید باعث فسخ هردو معامله شود مگر اینکه از مبایعه نامه ها نوعی ارتباط احراز شود