مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در مورد شکایت الزام به سند خودرو

سلام
به شخصی ماشینم رو فروختم چک گرفتم ماشین با مدارک تحویل دادم.
چک ها پاس نشد من هم برای چکها اقدام کردم نصف مبلغ رو از طریق دادگاه گرفتم ولی بابت یک فقره مانده رفت زندان و الان هم در زندان است.
ماشین رو فروخته.
خریدار جدید درخواست انتقال سند کرد.
من چون مبلغ رو نگرفته بودم سند نزدم.
خریدار جدید شکایت کرده و درخواست الزام به سند داده.
وقت دادرسی تعیین شده.
حکم چطوریه؟
ضمنا توی یکی از بندهای مبایعه نامه که با نفر اولی داشتم مشخصا قید شده پس از پرداخت آخرین قسط فروشنده موظف به انتقال سند است!

ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
یاتوجه به بندی که اشاره کردید که درمبایعه نامتان قیدکردیدکه تنظیم سندمنوط به پرداخت قسط اخرثمن است خریداردوم بلحاظ اینکه قایم مقام خریدار اول محسوب میشودبایدمفادشرط رامحترم بشمارد وجنابعالی هم تکلیفی به تنظیم سند باوجود شرط مزبورندارید مگر بعدازاثباث تحقق شرط

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در مرحله رسیدگی ودر جلسه اول حتما شخصی که خودررا به شما فروخته به دعوا جلب نمائید واین موضوع که شرط شده است تا قبل از پرداخت حق فروش نداشته مطرح نمائید موضوع قابل استماع از سوی دادگاه خواهد بود