مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت وارد

با سلام حدود یکماه پیش همسایه ام در محل پارکینگ مجاور پارکینگ ماشینم هنگام باز کردن درب باعث وارد نمودن خسارت به ماشین من میشود ولی یادداشتی اعلام نمود که خسارت را ایشان وارد کرده و از من خواسته بود که تعمیر کنم و هزینه را ایشان پرداخت مینمایند. طی تماس تلفنی به ایشان اعلام نمودم چون ماشین مال همسر من هست و ایشان بجز تعمیرگاه مجاز جای دیگری را قبول ندارند. و قبول کردند. من ماشین را تعمیر نمودم و پس از ارایه فاکتور رسمی نمایندگی ایشان نمیپذیرند. قبل از تعمیر از ایشان خواستم که کوپن بیمه شخص ثالث را بمن بدهند که گفتند نمیخواهند از بیمه ثلث استفاده کنند و خودشان پرداخت میکنند. من از ایشان خواستم به اتفاق بریم تعمیرگاه که ایشان گفتند نیازی نیست طبق فاکتور پرداخت میکنند .. پس از تماسهای مکرر ایشان همه چی را حاشا کردند. . تکلیف چیست لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ابتدا با تنظیم استشهادیه از افرادی که شاهد موضوع بوده اند درخواست نمائیم موضوع را گواهینمایند وبا تامین دلیل موضوع سپس باارائه یادداشتی که توسط همسایه نوشته شده است با تنظیم دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضائی مطالبه خودرا برابر فاکتورها را بعمل اوریدموید باشید.