مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

سلام وقت بخیر من همسره اولم فوت کرده و مستمری بگیر ایشونم همسردومم بخاطر اینکه حقوقم قطع نشه گفت ازدواجمون رو ثبت نکنیم و فقط دفترچه بگیریم که زن و شوهریم. بعد از ازدواجمون گفت بریم ثبت کنیم نه با مهریه قبل مهریم 500سکه هست من قبول نکردم ولی منو تهدیدکرد که اگه این کارو نکنم منو خانوادم رو اذیت میکنه دفتردار هم ازدواج قبلیمون رو با طلاق خلع که بخشش مهریه بود باطل کرد و دوباره بامهریه جدید ازدواجم روثبت کرد میخواستم ببینم میتونم مهریه قبلم رو که به اجبار و به واسطه طلاق خلع بخشیدم دوباره بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اصولا در طلاق خلع زوجه حق رجوع به مهریه را داردودر صورتی که ازدواج اول شما بصورت دائم اعم ازرسمی ثبت شده یا عادی بدون ثبت بوده نباید مجددا صیغه ازدواج خوانده می شد بلکه بصرف رجوع شما به مهریه همسرشما حق رجوع می یابد ومی بایست رجوع را ثبت می نمودید وتمام حقوق شما کما فی السابق بر ذمه زوج مترتب می گردید . اما اگر ازدواج قبلی شما ازدواج منقطع بوده ( صیغه) موضوع متفاوت خواهد بود