مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام یه خودرو تو محدوده جمهوری خریدم فروشنده گفت طرح ترافیکه نزاشت ببرم کارشناسی و خودش امضا کرد که فقط دو درب رنگ داره و بنده تازه متوجه شدم کل خورو رنگه و حدود ده میلیون طبق عرف بالاتر فروخته الانم زیر بار نمیره میخوام شکایت کنم و زود نتیجه بگیرم چکار کنم؟

پاسخ ها :

آتناالسادات قنات ابادی

آتناالسادات قنات ابادی :

استان :

با سلام،خيلي سريع اظهارنامه اي با موضوع فسخ قرارداد به اعتبار خيار تدليس و يا پرداخت مابه التفاوت قيمت واقعي و ثمن معامله( در صورت تمايل خودتون به دريافت مابه التفاوت) براي فروشنده ارسال كنيد. فقط توجه داشته باشيد خيار تدليس فوري هستش وگرنه حقش براتون ساقط ميشه

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام با مراجعه به دفتر خدمات قضائی دادخواستی با خواسته فسخ بیع بدلیل تدلیس مطرح ودر قالب آن تامین خواسته نسبت به استرداد ثمن معامله را مطالبه نمائید