مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

باسلام. خانمی هستم 36ساله که همسرم می‌خواهد صلح عمری انجام بدهد تا بعد از فوت اموال و وسایل به بنده برسد. البته پدر و مادر ایشان در قید حیات هستند. آیا این امر با توجه به قید حیات بودن پدر و مادرشان امکان پذیر است؟ یا بعد از فوت اموال ایشان به آنها هم تعلق می‌گیرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نگید صلح عمری بگید صلح باشرط حق انتفاع به صورت عمری یعنی اینکه مصالح یعنی کسی که اموالی رابه متصالح صلح میکند ودرعقدشرط میکندکه تازمان حیاتش مثلا درخانه حق انتفاع به صورت عمری یعنی تاپایان عمرش داشته باشد دراینصورت ملک باعقدصلح منتقل شده است ومصالح فقط حق انتفاع دارد وبعدازفوتش ان مال جزو ترکه نیست چون باعقدصلح درزمان حیاتش منتقل شده است