مشاوره حقوقی رایگان - با سلام خودرویی را سال 95 با وکالت تام خریداری کردم

سلام خودرویی را سال 95 با وکالت تام خریداری کردم و بدلیل سهل انگاری تعویض پلاک و انتقال ندادم 10روز پیش بدلیل بدهی مالک اصلی به مردم از سوی طلبکاران مالک از مراجع قضایی اصفهان دستور توقیف صادر شده راه چاره چیه چقدر زمان میبره رفع توقیف بشه؟ سپاس

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

سلام
شما می بایست مدارک مالکیتتون رو به اجرای احکام ارائه نمایید و همزمان دادخواست اثبات مالکیت مطرح و دستور توقف عملیات اجرایی را درخواست نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید دردادگاهی که دستورتوقیف صادرکرده باارایه ادله اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید