مشاوره حقوقی رایگان - خرید یک اپارتمان

با سلام 2 هفته پیش در اصفهان آپارتمان 103 متری معامله نمودم تاکنون پایان کار ساختمان جدید را به بنده نداده اند پایان کار را بارها خواستار شدم بعد از 3 روز پایان کار سال 86 را دادند که دران کسری عقب نشینی ذکر شده است به شهرداری مراجعه کردم و جویای عقب نشینی این اپارتمان شدم ولی به دلیل نپرداختن یک قسط نوسازی ان نتوانستم اطلاعات دقیقی بگیرم ولی به بنده گفتند اصلاحیه 94 را باید مالک بگیرد در ان بیشتر مشخص می شود ولی 1متر عقب نشینی محرز شد البته روز اول مالک این کسری را به بنده نگفته و در پایان کار 86 متراژ ساختمان 103 متر است نه 105 متر با توجه به این دو موضوع کسری عقب نشینی و زیاد قید شدن متراژ در مبایعه نامه اعلام فسخ (ابطال) معامله را به بنگاه با دادن نامه اعلام نمودم ولی 1 هفته گذشته و بنگاه می گوید عقب نشینی ندارد از انها خواستم پایان کار جدید را ارایه کنند ولی خبری نیست با توجه به پرداخت مبلغ 21 میلیون تومان از 42 میلیون تومان چه مراحلی قانونا باید در جهت فسخ قرارداد فوق داشته باشم؟ ممنون از راهنمایی شما بزرگوار

پاسخ ها :

مریم ابریشم کش

مریم ابریشم کش :

با سلام شما در صورت کسری متراژ ذکر شده در مبایعه نامه امکان فسخ قرارداد را دارید که باید اول با اظهارنامه این موضوع را به اطلاع فروشنده برسونید و سپس دادخواست مربوط را به دادگاه بدید. راه دیگه که کوتاهتر و کم هزینه تره تراضی بین طرفینه