مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام و خسته نباشید.
پدر من چند سال پیش فوت شدن و ارث خود را در زمان حیات نگرفتند. عموی من مارا گول زد و فقط یک قطعه زمین به ما داد و گفت بجز این دیگر چیزی ندارم ما هم قبول کردیم و امضا و اثرانگشت که سهم الارث خود را دریافت کردیم. حالا بعد از گذشت چند سال فهمیدیم که دروغ گفته و چیزهای با ارزش دیگری اعم از خانه و مغازه و ویلا دارد... آیا میتوانیم حق خود را از طریق قانون بگیریم؟؟

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

سلام
اگر اموالی از متوفی باقی مانده باشد که در هنگام تقیسم ماترک مخفی بوده میشود با درخواست ابطال تقسیم نامه مجددا دستور تقسیم ترکه را درخواست کرد