مشاوره حقوقی رایگان - سلام برای رفع توقیف خودرو باید چکار کرد

سلام من امروز ماشینمو بدون اینکه نامه ای از دادگاه برام بیاد توقیف کرده ی بنده خدایی بابت چک برگشتی. بعد من مبلغ این چکارو پرداخت کردم و به حسابش واریز کردن و فیش واریزاشو دارم ولی چکامو بهم نداده و داده دست یکی که رفته برگشت کرده و حکم توقیف ماشینمو گرفته. ماشینم سندش به نام کسه دیگس فقط پلاکش به نام منه. ایا من میتونم ماشینمو در بیارم. با تشکر

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام باید پول شخص ثالث را پرداخت کنی و بر علیه اولی خیانت در امانت شکایت کنی.. البته اگه بعد از پرداخت انتقال داده باشخ

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. می‌توانید به توقیف اموال اعتراض کنید و اگر هنوز رای صادر نشده است در جلسات دادگاه شرکت کنید و دفاع موثری داشته باشید. می توانید دعوای تقابل استرداد لاشه چک نیز به استناد پرداختی هایی که داشتید تقدیم همان شعبه کنید.