مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد پیش فروش

با سلام خسته نباشید من از یک شخصی سال91 یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم طبق قراردادی که دارم سال 92 باید تحویل میداد مبلغ 20 میلیون تومان وام مسکن مهر داشته باشه. ولی متاسفانه بین دونفر مالک زمین و دونفر سازنده اختلاف ایجاد شد هنوز هم تحویل نشد و وام مهر ماهم به 27 میلیون اضافه شد (در ضمن ما کلا یک مجتمع 304 واحدی هستیم) سال 96 اقدام به شکایت قضایی کردیم رای دادگاه در تاریخ دی ماه 96 به نفع ما صادر شد که باید طبق قرارداد واحدها رو تکمیل و تحویل دهند و سند واحد رو هم انتقال بدند‌. رای به دونفر مالک زمین ابلاغ حضوری شد ولی برای سازنده ها که متواری هستند غیابی حکم صادر شد. مالک زمین میخواست اعتراض کنه که دادگاه تجدیدنظر تصمیم بگیره باید هزینه دادرسی به مبلغ 110 میلیون پرداخت میکرد. بعد اومد دادخواست اعسار داد رای اعسار هم صادر شد و اعسارش رد شد بعد روی رای اعسار اعتراض کرد اعسار رفت دادگاه تجدیدنظر استان تهران اونجاهم رای اعسارش رد شد. پرونده به دادگاه بدوی ارسال شد دادگاه 10 روز بهش مهلت داد تا مبلغ رو واریز کند. خوشبختانه 10 روز هم تمام شد مبلغ واریز نکردند. دادگاه مجدد رای صادر کرد گفت یک بار دیگه 20روز مهلت دارند توجیح کنند که چرا هزینه دادرسی واریز نکردد و میتونند مجدد اعتراض کنند روی رای آخر‌. میخواستم بدونم چقدر دیگه زمان میبره تا ما بتونیم جلب مالکین رو بگیریم اگر اونا تکمیل نکنند چی میشه ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر فقط انجام تعهد فعلی است حکم جلب ندارد ولی اگر محکوم به پرداخت وجه شده اند در صورت قطعیت حکم و صدور اجراییه امکان جلب وجود دارد