مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند خودرو از طرف فروشنده

با سلام و خسته نباشید
بنده یه خودرو سمند از شخصی خریداری کردم پولشو هم کامل تحویل دادم الان مشخص شده که خودرو بنامش نیست و از کس دیگه ای خریداری کرده بعد از مراجعه به کسی که خودرو بنامش هست خودش به صورت کتبی تعهد داده که ظرف یک هفته سند رو انتقال بده که الان زده زیرش سندو انتقال نمیده ایا من باید از چه کسی و چه نوع شکایتی بکنم؟

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام از صاحب سند و فروشنده دادخواست الزام به انتقال تنظیم سند رسمی خودرو تقدیم دادگاه نمایید

عليرضا گيوه چين

عليرضا گيوه چين :

استان :

سلام شما باید دادخواست انتقال سند رسمی بطرفیت فروشنده و شخصی که سند برنامش میباشد بدهید ضمن دادخواست مطالبه خسارت تمبر رو هم مطرح کنید خواسته خودرو توی شورا با تقویم خواسته به مبلغ حداکثر بیست میلیون تومان تقویم کنید