مشاوره حقوقی رایگان - ورود به اینترنت بانک

باسلام
دو سال پیش من و خانومم رفتیم بانک وام ازدواج گرفتیم و من‌ضامنش شدم همون جا برای اینکه قسطاشو پرداخت کنیم رمز اینترنت بانک‌ گرفتیم و همسرم کاغد رمز رو به من دادش شناسه اینترنت بانکش و رمزشو رو شناسه خودم قرار دادم تا قسطاش رو اینترنتی پرداخت کنیم یکسالی هم خودم میرفتم تو اینترنت بانکش اقساطشو میدادم که بانک نره
الان یکساله به مشکل خوردیم و پرونده های زیادی از هم شکایت کردیم ولی هنوز زنمه طلاقش ندادم
تو این دو سه ماهه برای اینکه ببینم قسطاشو داده یا نه؟ وارد اینترنت بانکش شدم
از اونجا‌هم که به محض وارد شدن اسمس میره برای صاحب حساب
رفته دادسرا شکایت کرده که یکی وارد اینترنت بانک من‌میشه در حالی که میدونسته من فقط شناسه و رمزشو دارم
با‌این حال نرفته رمزشو از بانک تغییر بده گذاشته جمع بشه سه چهار تا که ورود شده رفته شکایت کرده
پلیس فتا هم پیگیری کرده به اینترنت و خط من‌ رسیده
منم رفتم پلیس فتا اقرار کردم که کل قضیه چی بوده
من حتی یه ریال هم از حسابش برنداشتم
آیا قاضی منو محکوم‌ میکنه؟
آیا قاضی ابلاغ میزنه که برم اونجا از خودم دفاع کنم یا یک دفعه رای صادر میکنه؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. با توجه به عدم سوء نیت شما با جمیع شرایط دیگر احتمال قوی دارد تا برائت صادر شود.

پرسشگر :

یا با توجه به اینکه ایشون خودش رمزشو داده به من و دو ساله دست منه
کاملا مشخصه که میدونه من‌میرم به اینترنت بانکش‌برای پرداخت قسطش
و سوء‌نیت داره از شکایتش
میتونم‌ازش به جرم افترا و اعاده حیثیت و آبرو شکایت کنم؟

یک وکیل

سلام
امکان موفقیت در شکایت افترا ضعیف بنظر می رسد.