مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه وجه

سلام بنده یک گوشی رو بصورت اقساطی به یکی از مشتریان فروختم ولی ایشان مبلغ پیش را داده ولی اقساط را پرداخت نکرده و بنده با سند عادی فاکتور امضا شده ایشان از شورا شکایت کردم و خوانده ادعا کرد پول را داده و به حساب بنده واریز کرده در صورتی که این ادعایی که ایشان کرده دروغ بوده و این واریزی ها بابت اجناس نقدی که میخریده بوده و به حساب بنده واریز کرده و شورا نیز حق را به ایشان داده و دادخواست من رو رد نموده تجدید نظرخواهی دادم اونجام بدون اینکه منو بخوان رد کردن چه اقدامی کنم تا به حقم برسم.با تشکر از اساتید

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
وقت بخير
با توجه به اينكه پرونده شما يكبار رسيدگي شده ، در صورتيكه مجدداً دادخواست بدهيد به لحاظ اعتبار امرمختومه دعوي شما رد خواهد شد و شما از طريق مراجع قضايي امكان طرح دعوي مجدد نداريد
امر مختومه در جايي مطرح ميشود كه دعوي مطروحه داراي وحدت اصحاب دعوي، موضوع و سبب باشند كه در مورد مشكل شما صدق مي كند.
متاسفانه براي مشورت دير اقدام كرده ايد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمازمانیکه پروندتون درجریان رسیدگی بود باید باوکیل مشورت میکردید نه الان که پروندتون مخدومه شده ولی باتوجه به مخدومه بودن پروندتون دیگر روی اون پروندتون نمیشه کاری کنید حال باتوجه به اینکه میگویید واریزی های متعددومختلفی داشته وگفته پرداخت کرده شماهم درمورد سایر چیزهایی که بهش فروختید ازش شکایت کنید