مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنگاه و فروشنده

بنده خانه ای خریدم که طبق قولنامه نوشته شده خانه دارای کابینت ام دی اف ولی روزی که خانه را بازدید کردیم چندتیکه کابینت روی زمین بود که مالک گفت تا پایان قرارداد و دادن پول نصب میکنم قرار بود خانه رهن داده شود توسط بنگاه و من هم بروم دنبال وام مسکن که 10 روز تاخیر شد و یک روز قبل از تاریخ تسویه فروشنده زنگ زد که اگر تا فردا پولم کامل ندی سی میلیون پشیمون کرد میگیرم خلاصه ما هم تعهد10روزه دادیم و از ترس پشیمون کرد سی میلیونی تا روز سند زدن خانه را بازدید نکردیم، حالا خانه با چهارتا تیکه کابینت وسط حال فروشنده و بنگاه دار میگن که کاری نمیتونی بکنی برو شکایت کن تکلیف من چیه 3روز از این ماجرا میگذره و نمیدانم چکار کنم بیمار دیابتی هستم و کلافه از دست بنگاه

پاسخ ها :

مجیدرضا کمالی بانیانی

مجیدرضا کمالی بانیانی :

استان :

سلام الزام به اجرای مفاد قرارداد رو طلق قولنامه بخاطر دکتر کمالی