مشاوره حقوقی رایگان - چگونه با کمترین مشکلات از همسرم جدا شوم ؟

به نام خدا

در سال 89 با همسرم پس از آشنایی نه چندان طولانی و از آنجا که نسبت فامیلی دور هم داریم ازدواج کردم. از همان زمان حضور در محضر در جلو همگان همسرم جلو همه برگشت گفت حق طلاق می خواهم بدون اینکه در موردش با من حتی صحبت کند. که البته این اتفاق از سمت بزرگان خانواده اش هدایت می شد. بالا و پایین در طول سال ها زیاد داشتیم در کنار هم و ایشون از همان ابتدا با خانواده بنده مشکل رفتاری و اخلاقی داشتن و در صورتی که تمام حرف ها و مشکلات از سمت خودش و خانواده اش شروع شد. من واقعا هدفم تشکیل خانواده و زندگی بود. در زمان ازدواج خانه داشتم و کار و حقوق خوب و تمام خانواده اش از وضعیت کار و زندگی من آگاه بود و اهل هیچگونه خلاف و کار دیگری نبودم و نیستم. شروع زندگیمون بخاطر کار و خانه من در استان و شهر دیگری غیز از محل فعلی خانمم بود و ایشون با آگاهی کامل با من ازدواج کردند. تا سال 1395 با تمام مشکلات سپری شد و من بخاطر همسرم و فشارهای غیر مستقیم که بر خودم وارد میشد از سمتش و خانواده اش مجبور به فروش خانه ام و ترک کار و شرایط موقعیت عالی ام شدم و به استان و شهر خودمون برگشتیم . مجبور بودم در بازار فعالیت کنم چون کار و تخصص من نبود در اینجا و با بدترشدن شرایط اقتصادی دچار مشکلات زیادی شدم و فشارهای بسیار را متحمل شدم. اخیرا سر خرید یک منزل به واسطه پولی که قرار بود خانواده اش بذارند و من هم پول رهن خانه و ماشین رو بذارم بخاطر اینکه من گفتم من هم در سند خانه سهیم باشم دچار مشکل شدم. و خانمم هم مقابل من درآمد و همه چیز رو فراموش کرد که من همه چیزم رو بخاطر خودش از دست دادم و خانواده اش و خودش تا می توانستند انگ به من زدن و خانم برگشت به پدرم گفت که امنیت جانی ندارد . در صورتی که یکبار من حرکت فیزیکی نسبت به ایشون نداشتم و همه خانواده اخلاق بنده رو می شناسن. خانم بنده گفتن میرن و وسایل خونه را هم می برند. در صورتی که اکثریت وسایل خانه رو خودم خریدم و فاکتور دارم و پرینت حساب بانکی که پرداخت کرده ام.

ادامه این زندگی با این شرایط برایم دشوار شده و با در نظر گرفتن اینکه کار و موقعیت هام رو از دست دادم و همسرم و خانواده اش تلاش میکنند من را تحریک تا واکنشی نشان دهم ، چطور می توانم به این زندگی بی مفهوم پایان بدم و وسایلی که خریداری کرده ام را حفظ کنم ؟

در حال حاضر عملا بیکار شدم و بخاطر شرایط اقتصادی در بازار نتوانستم موفق باشم و درآمدم به صفر رسیده و توان پرداخت مهریه ندارم برای هر ماه و واقعا نمی دونم چیکار باید بکنم .

خونه مناسب رو برایش فراهم کردم و خرجی هم میدم بهشون در حد توانم

لطفا راهنماییم کنید.

مرسی

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام درصورتی که مرد بخواهد زن خود را طلاق بدهد باید کلیه حق و حقوق ایشون را بدهد و سپس طلاق دهد لکن اگر ایشون با شما توافق کنند امکان طلاق توافقی وجود دارد. در خصوص اسباب و لوازم هم اگر شما فاکتور به نام خودتون داشته باشید مشکلی نیست و می تونید مقاومت کنید در بردن آنها یا اینکه در انباری و جایی حفظشان کنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

الان در چه زمینه ای راهنمایی میخواهید تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم.