مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب دیدگی قوزک پا بخاطر افتادن در المک گاز

با سلام و عرض خسته نباشید. من دیروز در حالی که نوزاد 7 ماهم در بغلم بود. پام داخل چاله کوچکی فرو رفت که المک گاز بود و در پوشی نداشت. زمین خوردم که باعث شد قوزک پام دچار آسیب بشه. الان اتل کچی گرفتن و تا چند روز دیگه باید برم دکتر ارتوپد. شکستکی و ترک خوردگی نداره. زانوم هم کبودی زیادی داره. آیا من میتونم از اداره گاز شکایت کنم. و هزینه درمان رو بگیرم