مشاوره حقوقی رایگان - مستمری فرزند پسر بعد از خدمت سربازی برای تحصیل در دانشگاه

با سلام و خسته نباشید
آیا پسری که بعد از خدمت سربازی ادامه تحصیل میدهد میتواند از مستمری پدرش استفاده کند؟ ((هیچ شغلی ندارد و مجرد میباشد))
((پدر وی همزمان با اعزام فرزند به خدمت فوت نموده و اکنون همسر مرحوم که نامادری پسره میباشد مستمری میگیرد))
همچنین ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد یا دولتی فرقی داره در مستمر بگیری یا تاثیری نداره
%باتشکر%

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورت تحصیل پسر و نداشتن شغل تا 25 سالگی مستمری به وی تعلق میگیرد