مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با سلام
من برای تغییر نام میخواهم اقدام کنم نامم ام البنین است و قصد تغییر به هانیه را دارم.
آیا مورد قبول واقع خواهد شد؟

پاسخ ها :

جليل‌  جوادزاده‌

جناب آقای جليل‌ جوادزاده‌ :

با سلام شما بایستی جهت تغییر نام خود پس از تقدیم دادخواست به دادگستری و اعلام درخواست خود و همچنین اثبات این موضوع که نام ام البنین تنها در شناسنامه می باشد و بنده از ابتدا چه در فامیل و چه در مدرسه و یا محل کار به نام هانیه معروف هستم می توانید درخواست خود را پیگیری نمایید . در موارد مشابه دادگاه با تغییر نام موافقت داشته اند .

پرسشگر :

ممنون بابت وقتی که گذاشتید و زحمتی که کشیدید.

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام برابر ماده 20 قانون ثبت احوال القاب اعم از ساده و مركب مستحق تغيير هستند.ام البنین اسم نبوده و لقب می باشد/ فلذا با مراجعه به ثبت احوال و تصریح این موضوع :امکان تغییر اسم بدون حکم دادگاه / مستقیما از سوی ثبت احوال ممکن می باشد

نامهايي كه معرف صفات مذموم
ام البنین

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

نام های مذموم و نیز اسامی که القاب محسوب میشوند مثل ام البنین /مستقیما از سوی ثبت احوال امکان تغییر ممکن می باشد

پرسشگر :

با تشکر از پاسخگویی. بسیار مچکرم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید