مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن وثیقه

سلام. من دانشجو هستم امسال جهت اربعین‌. در بانک .... حساب باز کردم و در سایت نظام وظیفه مبلغ سه میلیون تومن وثیقه رو از کارت بانک ... واریز کردم. دریک کادری نوشته بود (شماره حساب بانک ... شماره حساب بانک ...) یعنی در مقابل نوشته ای که از ما شماره حساب میخواست. جمله فارسی (شماره حساب بانک ... نوشته شده بود) بعد هرچقدر کلیک کردم باز نشد که شماره حسابم رو وارد کنم. و من هم شماره حساب وارد نکردم چون نشد. حالا چگونه مبلغ ودیعه را دریافت کنم؟ ده روز هست که برگشتم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

پس پول رو به چه حسابی واریز کردید ؟اگر به حساب نظام وظیفه به آنجا مراجعه کنید