مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

سلام من چند وقت پیش برا معافیت پسرم از سربازی طلاق سوری گرفتن فقط مهر طلاق داخل شناسنامم خورده الان بعد از یک سال می خوام از همسرم جدا بشم هیچی بهم تعلق نمیگیرد ؟ چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر سوری بوده وبعد از طلاق باهم رابطه برقرار کردید این رجوع محسوب میشه ببرید دفترخانه ثبت کنید وبعد طلاق باطل شما میتوانید به مهریه رجوع کنید ونفقه به شما تعلق میگیرد باید با شما صحبت کنم.

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
در صورتيكه همسرتان منكر برقراري رابطه بعد از طلاق صوري هستند ميتوانيد با شهادت دو شاهد رجوع را اثبات كنيد و لزوماً رجوع بايد ثبت رسمي شود و شما دقيقاً با شرايط سند نكاحيه سابق به عقد همسرتان در مي آييد
سور= جشن
صوري= ظاهري
موفق باشيد