مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و موجر، ترکیدگی لوله آب

سلام خسته نباشید،
6ماه پس از اجاره کردن خانه ای با رهن25000000 ماهی 100000 همسایه طبقه پایین ما اومدن بالا و گفتن که سقف طبقه پایین نم زده و آب چکه میکنه خلاصه بعد از اومدن ایشون به خانه ما و چک کردن لوله های ماشین لباسشویی و فاضلاب به این نتیجه رسیدیم که فقط میتونه از لوله های آب که در کف زمین هستش باشه با موجر تماس گرفتیم بعد از آمدن ایشون بعد چند روز متوجه شدیم که حتی از سنگ مرمر های بیرون آب میزنه بیرون خلاصه به چند تاسیساتی تماس گرفتن که بعد از اومدن هرکدومشون نظر خاصی داشتن که عموی طبقه پایینی مسئولیت درست کردن لوله ها را به گردن گرفتن که از تاسیسات های حرفه ای هستن مثلا! گفتن که ماشین لباسشویی تا1ماه باید استفاده نشه که ماهم گفتیم باشه دوهفته گذشت اومدن گفتن نه طبقه پایینو اب برد از اون نیست در حدی شده بود در زمانی که اب نیاز نداشتیم فلکه اب واحد خودمون رو میبستیم، و فشار آب ضعیف بود خلاصه تصمیم گرفتن لوله هارو روی کار کنن بعد از روکار کردن فقط سمت آشپزخونه نشتی آب1روز قطع شد و بعد دیگر آب از سنگ های بیرون فواره نمیزد (آب زلال بوده) بعد از دوماه دوباره طبقه پایین آب میداد خلاصه لوله کش اومد نگاه کرد پشت لباسشویی و سینک... دید خشکه مشکلی نیست گفت از فاضلاب نیست خلاصه گفت سیفون قطع گفتیم باشه اونم قطع کردن و دیدن مشکل حل نشد سمت دستشویی و حمام هم رو کار کردن و تمام و در همین حال دور خونه کاملا تا 1متری نم زده، حتی اتاق خواب، و بعد از چند ماه خیلی کم رطوبت گرفت طبقه پایین و من با طبقه پایینی اومدیم چک کردیم دیدیم لوله ماشین لباسشویی که لوله کش به لوله های اصلی وصله یکمی نشت میده و به دلیل خرابی واشر. و لوله و فاضلاب یکمی اندازه چند قطره بیرون میزنه از اون لوله اصلی که خودمون درستش کردیم و مشکل طبقه پایین کامل حل شد و بعد با صاحب خانه تماس گرفتم گفتم که یکمی از فاضلاب و واشر اون شیر ماشین لباسشویی آب میداد خودمون درستش کردیم و مشکل حل شد حال موجر میگه نه از اول لوله های من سالم بود مقصر تمام این مسائل ماشین لباسشویی شماست، هرچقدر توضیح دادم چون در راستای کار ما نبوده قبول نمیکنه میگه لوله های من سالمه میگم شما 4الی5 تا تاسیساتی آوردین اولین کاری که کردن بررسی ماشین لباسشویی و فاضلاب بوده، آب که از مرمر میومده بیرون شفاف و تمیز بوده، اگه حتی اگه فاضلاب منم بود لوله کش هایی که شما آوردین این تصمیم گرفتن که از فاضلاب نیستش من که همه جوره با شما همکاری های لازم رو کردم دیگه چه کاری باید میکردم قبول نمیکنه میگه خونمو سالم دادم سالم میخوام باید خسارتشو بدی حالا من موندم چه کنم واقعا تقصیر منه؟ و راهنمایی میخوام ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تامین دلیل کنید کارشناس بگیرید که مشخص بشه علت چی بوده بعد شکایت کنید