مشاوره حقوقی رایگان - مجهول المكان

باسلام و عرض ادب
احتراماً اينجانب بالغ بر يكسال است كه با همسرم اختلاف داشته و ايشان ترك منزل كرده اند.
حال باتوجه به وجود سامانه ثنا و اينكه اينجانب نيز در اين سامانه ثبت نام كرده ام، آيا امكان دارد ايشون دادخواستی به طرفيت اينجانب مطرح كرده و اينجانب را مجهول المكان معرفی كرده و بتواند از اين طريق سوء استفاده كرده و به طلاق غيابی دست بيابد.
مثلاً شكايت نفقه كند يا دادخواست طلاق غيابی بدهد ؟
ممنونم راهنمايي بفرماييد. باتشكر

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام خیر زیرا با ثبت شماره ملی شما در سامانه ثنا امکان عنوان مجهول المکان از بین رفته و شما در هر حال متوجه دعوی علیه خود خواهید شد.