مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام. خانه ای دارم که شش دانگ بنام خودم است میخواستم دو دونگ از خانه را به نام مادر بزنم (وکالتی یا قولنامه ای) به شرطی که بعد از فوت دو دونگ به خودم برگرده و هیچ یک از ورثه از آن ارثی نبرن لطفا راهنمایی کنید که چطور وکالت یا قولنامه بدم که بعد ها از طرف ورثه مشکلی نباشه (در حال حاضر همه ورثه با این شرط موافق هستند ولی من از آینده نگرانم) با تشکر

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام می توانید دو دانگ را به صورت عقد صلح عمری به مدت عمر مادرتان به وی منتقل کنید تا پس از مرگ وی به شما بازگردانده شود.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با فوت طرف وکالت باطل میشود ولی این کار رو انجام ندهید بهتر است زیرا بعد از فوت مادر این خانه به ارث میرسد کافیه یکی از وراث ناسازگاری کند

فرهاد  احمدي

فرهاد احمدي :

استان :

سلام ،بدون انتقال دادن هم میتوانید برای مادرتان حق سکونت تا پایان عمرش ایجاد کنید )حق عمری (