مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

باسلام مهریه دخترم 400 سکه بوده که در دادگاه تجدید نظر اصلاحیه صادر شد و 8بند در آن نوشته شد که یک بند آن خسارت و تادیه روزانه 150 تومان برای عدم مصائله مرتبط با طلاق. آورده شده و تعداد 55 سکه هم زوج پرداخت نماید از 400 سکه که متاسفانه تاکنون هیچ یک از تعهدات خود را انجام نداده و از همه سرباز زده است و ما چون برای دریافت 55سکه خواستیم اجرا کنیم دادگاه اجبار کرد که باید طلاق بگیری بعد 55 سکه را میتوانی اجرا کنیم حالکه ماطلاق گرفته ایم دادگاه جلوی جلب را گرفته میگوید پدر زوج مال معرفی کرده. و آن مال بنجول است و خودشان کارشناس آشنا برده اند و از پسه ما کارشناسی کرده اند و قیمت اکبند آن مال کمتر میباشد. حال بنده از جنابعالی سوال دارم
1- با آنکه اصلاحیه صادر شده وشرط شده که تعداد 55 سکه از400 سکه بپردازد. و خسارت تادیه در باب همین صادر شده که نقد پرداخت شود آیا دادگاه این اجازه را دارد که حق زوجه را این گونه وصول کند و از دادن جلب جلوگیری کند لازم به ذکر است که بگویم رئیس اجرای احکام فامیل و از آشنایان زوج میباشد.
2- سوال بعد ایا میتوانیم دادخواست ابطال طلاق را بدهیم و به همان قبل برگردیم 400سکه چون زوج روی هیچ یک از تعهدها عمل نکرده و دیناری هم پرداخت نکرده مدت 3 سال است و ما همچنین درگیر هستیم و چگونه به حقمان برسیم چون که قاضی مجبورمان کرد برای قبول 55 سکه و ما را تهدید به رای جدید و به ضرر دخترم کرد. لطفا راهنمایی بفرمائید.
باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تماس بگیرید تا تلفنی مشاوره بدهم چون با نوشتن نمیتوانم شما را راهنما یی کنم

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر طلاق درقبال بخشش مهر باشد می توانید رجوع کنید در مدت عده