مشاوره حقوقی رایگان - عقب افتادگی قسط اتومبیل

سلام
سال 95 خودرویی از ایران خودرو خریدم و 4 چک 6 ماهه دادم سه چک اول بموقع پرداخت شد از چک آخری 10 روز عقب افتادم و شاید تا 30 روز آینده توان پرداخت داشته باشم. آیا جریمه میخورم اگر بله چقدر؟ احتمال توقیف خودرو هست؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
بستگی به قرارداد شما دارد و اگر ذکر شده ممکن است توقیف هم صورت بگیرد یا از طریق ضامن ها ضمانت اجرایی بکار گرفته شود

جليل‌  جوادزاده‌

جناب آقای جليل‌ جوادزاده‌ :

با سلام در قرارداد بین شما و ایران خودرو میزان جریمه و خسارت تاخیر یا دیرکرد تعیین شده است . در صورتی اقدامات قانونی علیه شما و قرارداد فی مابین از سوی ایران خودرو انجام شود احتمال توقیف خودرو می باشد .