مشاوره حقوقی رایگان - غرق شدن برادرم

سلام خسته نباشید ..ببخشید برادرم 10سال پیش از علف بریدن برگشتنی کنار کانال آب میخواست دست و صورت بشورد که افتاد و غرق شد و فوت کرد شنا هم بلد نبود. پیگیری کنم چیزی دستگیریمون میشه...‌
یکی از آشناها اینطور جریانی داشت که با وکیل پیگیر شد که دیه گرفت

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

جهت بررسی دقیق تر موضوع به وکیل دادگستری مراجعه نمایید.

حسین حبیبیان

حسین حبیبیان:

در صورتیکه صاحب کانال اب موارد ایمنی را رعایت نکرده باشد و شما تقصیر ایشان را ثابت کنید میتوانید طرح دعوی کنید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام موضوع نیاز به بررسی دارد و توضیحات شما کامل نیست