مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی ملکی

اگر ملکی دو خریدار داشته باشد اولی مقداری از ثمن معامله را داده قولنامه را نوشته و با توجه به اختلاف مالک بدون فسخ معامله گذاشته رفته و خریدار دوم هشتاد درصد ثمن معامله را داده و ملک را تحویل گرفته سپس بعد یک سال سروکله خریدار اول پیدا شده و ادعا میکند که ملک مال من است چون معامله رو فسخ نکردم در این صورت تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام ابتدا بایستی تکلیف معمله اول مشخص شود تا زمانی که این مار انجام نشود نمی توان ملک را به دیگری فروخت حتی اگر مقدار ناچیز ثمن را داده باشد