مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف

با سلام خدمت وکلای محترم. لطفا خواهشمند است در این پرونده من را یاری کنید. متشکرم
اینجانب متولد 1333 هستم و شغل کارگری ساده دارم. در بدو تولدم مادرم فوت می کند و در سن 11 سالگی پدرم فوت می کند و ما دو خواهر و دو برادر هستیم و برادرو خواهرانم همگی از من بزرگترند. برادرم 20 سال از من بزرگتر است. در سال 1345 هنگامی که پدرم فوت می کند برادرم از طریق دادگستری وقت قیم نامه برای من می گیرد و همه اموال پدری ام را که همه آنها ثبتی بوده را می فروشد ولی نتوانسته آنها را انتقال بدهد (هنوز به نام پدرم ثبت است) و دو قطعه زمین کشاورزی از این همه اموال باقی مانده که آنها را به زور جمع کرده و جزء تملکات همسرش می داند.
قابل به توضیح است که مدت این 52 سال ایشان با یک برگه عادی (قولنامه عادی) و با چندین امضاء ، 1/2 (نصف) از همه املاک را جزء تملکات همسرش دانسته و آنچه که فروخته و باقی مانده است را از همسرش می داند. در حالی که در پرونده جاری تملکات همسرش که به ضمه پدرم بوده و در دفاتر ازدواج به ثبت رسیده است به مبلغ 4100 تومان در سال 1340 بوده است .
در سال جاری اینجانب علیه ایشان در دادگستری محل شکایت تنظیم کردم و تقاضای سهم الارث خود را از ایشان نمودم.
در ضمن چند ساعت آب کشاورزی و مغازه تجاری هم داریم که مال پدری می باشد ولی ثبتی نیست. آنها را چگونه اخذ کنم
در پایان آیا من در این پرونده می توانم حق خودم (ثبتی و غیر ثبتی و حق آبه) و خسارت این 52 سال را از ایشان بگیرم. با تشکر