مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در فروش

با سلام و احترام.
بنده اواخر سال 96 از یه مغازه دو مرتبه شوفاژ خریدم سری اول 735 تومان که 385 را کارت کشیدم و بقیه را چک یه ماهه دادم
سری دوم چون مادرخانمم اجناس زیادی از این مغازه دار خریده بود من هم همراه ایشان دوباره کمبود شوفاژها را خریدم و همه را یه چک 560 دادم واسه برج 5 سال 97.
امسال به دلیل ایراد مراجعه کردم و فهمیدم به جای اینکه رادیاتور مرغوب به اسم "ک ....." بهم بده. جنس متفرقه داده. هر پره ک.... که 27 بود پارسال، الان شده 72 یعنی چند برابر.
فاکتور اول را گم کردم.
فاکتور دوم هم که دارم فقط نوشته رادیاتور 8 سانتی و مارکش را ننوشته. نمیدونم شاید فاکتور اول هم همینطور نوشته
البته قیمت فی هر پره را معادل همون جنش مرغوبه نوشته ..
الانم قبول نمیکنه ..
چکار میتونم بکنم؟؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بهتره توافق کنید