مشاوره حقوقی رایگان - تصویر کارت ملی و شناسنامه

باسلام
دو هفته پیش در یک کانال تلگرامی که خود را یک صندوق قرض الحسنه معرفی کرده بود برای ارائه وام اعلام کرده بودند که باید در مرحله اول تصویر کارت ملی و شناسنامه و آدرس و کدپستی برایمان ایمیل کنید، من هم برایشان تصویر رنگی کارت ملی و شناسنامه و آدرس فرستادم، بعدا شخصی با من تماس گرفت و گفت برای دریافت وام در مرحله دوم باید مبلغی را به حساب واریز کنید. به همین دلیل من به ایشان گفتم من از گرفتن وام منصرف شدم.
ضمن اینکه از محل و آدرس این صندوق اطلاعی ندارم،
نگرانی من اینه که آیا ممکنه از تصاویر رنگی مدارکی که برایشان ارسال کردم سوء استفاده کنند؟ چگونه می توانم جلوی این سوء استفاده را بگیرم؟
لازم به ذکر است که من تصویر شناسنامه و کارت ملی قدیمی خود را که روی موبایلم داشتم برای آنها فرستادم چون 3 ماه پیش شناسنامه و کارت ملی خود را عوض کرده بودم. یعنی در حال حاضر هم شناسنامه من از نوع جدید پاسپورتی میباشد و هم کارت ملی هوشمند دریافت کرده ام. متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام هنوز سوئ استفاده ای رخ نداده و نگرانی شما با توجه به تعویض مدارک بی مورد است.