مشاوره حقوقی رایگان - صاحب سند در دسترس نیست

با سلام بنده ی ماشین پژو93 از زابل خریداری کرده و قولنامه بنگاهی دارم و آن طرف دوتا شماره به بنده داد و گفت هروقت خواستی تعویض پلاک کنید با این شماره ها تماس بگیرید صاحب ماشین میباشد. درصورتی که خودش ماشین را از کس دیگر خریداری کرده و صاحب ماشین را ندیده بود ولی گفته که دیده ام.
بنده یک هفته بعد ماشین را به یک نفر دیگر فروخته ام. بعد دو ماه این بنده خدایی که ماشین را بهش فروخته ام به من زنگ زده و میگوید به شماره های که من داده ام زنگ زده و گفته پسر 16ساله جواب داده و گفته ماشین به نام پدرم بوده و فوت کرده و بنده هم به سن قانونی نرسیده ام. میخواستم بدونم الان چطور میشه پیگیر سند ماشین شد؟ آیا ممکن از من شاکی شود چون بنده ام در جریان صاحب ماشین نبوده و طبق گفته های نفر قبل معامله کردم.

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام. دادخواست تنظيم سند به طرفيت دست قبل و مالك رسمي بدهيد.