مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام و وقت بخیر
بنده 5سال با مردی زندگی کردم که از دوران عقد احساس میکردم به من حسی ندارد و چنددفعه هم متوجه کارای مشکوکش شدم ولی چون سرباز بود بیخیال شدم و گفتم فشاره سربازیه ولی متاسفانه حقیقت بود. بعد از 5سال یهو این اقا گفت از برادرم پول طلب داره که مبلغش عجیب بود و باز هم شک برانگیز که در این راستا پدرومادر من تمامه زندگیه خودشان را بابت بدهی به این اقا فروختن. چندهفتست که برادرم تمامه ماجرا را با مدرک به خانوادم گفت که این اقا به اسم خدا و پیغمبر و امام حسین برادرمو میترسونده و ازش این مبالغ را گرفته و حالا ازش شکایت کرده به حساب کلاهبرداری و جادو و جنبل و من هم از خیلی این پولها که شوهرم میگرفت خبر نداشتم و اکنون با یه بچه اومدم خونه مادرم و به هیچ عنوان حاضر نیستم برگردم. این اقا از اول زندگی با دروغ وارد شد و حتی هیچ حسی نه تنها به من بلکه کلا به زن و دختر ندارد منظورمو حتما فهمیدین. فقط نمیدونم از چه راهی واسه طلاق وارد بشوم مشاور بهم گفت شروعشو از مهریت انجام بده که زودتر به نتیجه برسی لطفا راهنماییم کنین ممنون...

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما راه زیاد دارید برای گرفتن حق و حقوقتان از قبیل مهریه اجرت المثل،نفقه،ترک انفاق که حتما باید یک جلسه نزد یکی از همکاران وکیلمون تشریف ببرید تا راهنماییتان کنند