مشاوره حقوقی رایگان - چرا حامله بودن من مانع زدن ابلاغ کارگزینی و حکم شروع به کار میشود؟

من در استخدامی دیماه 96دانشگاه علوم پزشکی شرکت کردم. به عنوان نفر اصلی پذیرفته شدم و کلیه مراحل استخدامی را با موفقیت انجام داده ام. ابلاغ اکثر آشناها که هم رشته هم بودیم زده شده است و من برای دریافت ابلاغ شروع به کار اقدام کردم. من تو ماه 8بارداری هستم. وقتی مراجعه کردم گفتند که ما ابلاغ شما را نمیزنیم چون در ماه 8بارداری هستی. به من گفتند که وقتی بارداری شما خاتمه یافت و یک ماه گذشت ما ابلاغ شما را خواهیم زد و مجبورید به سر کار بیایید و بچه شیرخوار خودتون را رها کنید؟ آیا از نظر قانونی این درست است؟ آیا برای من راهی برای پیگیری وجود دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بایستی ابلاغ شما درج و سپس مرخصی استحقاقی شما در نظر گرفته شود می توان از دیوان اقدام کرد