مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات خانه

باسلام
ضمن عرض ادب واحترام.
احتراما، بنده یک واحد آپارتمانی، در یک آپارتمان(3)طبقه ای، (6) واحدی دارم، که در هر طبقه نیز 2 تا واحد بغل هم هست.
و از آنجاییکه، بنده قصد تعمیرات در واحد خودم را دارم، میخواستم از حضورتان بپرسم،
که آیا من میتوانم، برای استفاده بیشتر, بهتر از فضای داخل خانه م (جای قرار گرفتن درب ورود واحد خود مرا، تغییر دهم و جابجایش کنم).
با سپاس

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام اگر جایی را که می خواهی درب نصب کنی جزء مراعات و مورد مزاحمت دیگر مالکیت نگردد و با اجازه از آنها ایرادی ندارد