مشاوره حقوقی رایگان - بررسی میزان دیه شکستگی بینی و حارصه صورت و ...

با عرض سلام. سوال من مربوط به پرونده تصادف پسرم که عابر پیاده بوده و موتور بهش زده هست. ازش شکایت کردیم. دکتر میگه بینی بچه شکسته و انحراف داره باید در سن 18 سالگی عمل جراحی زیبایی بشه اما پزشک قانونی دیه شکستگی بینی را محاسبه کرده ولی برای این مساله دیه تعیین نکرده چه کار باید بکنم؟
در ضمن سمت راست بینیش سوراخ شده و الان بهبود یافته پزشک قانونی دیه حارصه بهبود یافته حساب کرده مگر نباید سوراخ شدن یک طرف بینی حساب می شده؟
با تشکر

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
به نظريه پزشكي قانوني اعتراض كنيد و براي نقص زيبايي بيني و ساير مواردي كه ديه آنها لحاظ نشده در كميسيون رسيدگي مجدد انجام شود