مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام وقت بخیر ما یک مدتی مستاجر شخصی بودیم که خود ایشون بعدها معلوم شد کلاهبردار است و خیلی خطرناک هم هست. جوری که علیه آدم پرونده سازی و نقشه کشی می کند و...
خلاصه این آدم به من و پدرم اتهام دزدی زد.
به گفته دروغی این آدم که بحساب یک تلوزیون ال سی دی بزرگ و یک دست کت و شلوار و مقداری وجه نقدی تو اتاقی که یک موکت سوخته بود و فقط جای استعمال و کارهای بد ایشون بود بحساب ما اونجا رفتیم و این چیزا رو دزدی کردیم.
خلاصه بخاطر مشکلات زندگی و...
پدرم نشد که رسیدگی کنه به جریان.
و ما نقل مکان کردیم و حالا که پدرم دو سال است که فوت کرده حکم غیابی برای من و پدرم صادر شده که فقط اطلاع دارم مبلغ 6 میلیون تومان جریمه کردند ما رو ...
حالا که پدر من هم نیست و من متاهل هم هستم بنظرتون چیکار کنم؟
ممنونم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اعتراض کنید فوت اگر قبل از صدور حکم بوده از موارد موقوفی تعقیب است